Bihar Termálliget
Strandfürdő

Jacuzzi

6 fős kültéri Jakuzzimedencénk közvetlenül az aktív élménymedence mellett került elhelyezésre.
Derék- és nyakmasszázs funkciójának köszönhetően az idősebb és a fiatalabb korosztály számára is teljes relaxációs élményt nyújt.

Lazító medence

A szabályos téglalap alaprajzú, befelé fokozatosan mélyülő, feszített víztükrű lazító medencénkben, nemcsak játékra, labdázásra, hanem úszásra is alkalmuk nyílik a strandolni vágyóknak.

Nyitva: Minden nap 9-20 óráig.

strandfürdő

Aktív élménymedence

Új építésű, szabálytalan alaprajzú élménymedencénkben mindenki megtalálja a vérmérsékletének megfelelő szórakozást.
Aktív strandmedencénk középső részében beülő padokkal körbeépített szigetekkel, vízesésfallal, hátdögönyözővel, pezsgőzónás kialakítással és a medencéhez kapcsolódó vadvízi folyóval várja a felfrissülni vágyókat.

Termálvizes medencéink

A Bihar Termálliget minősített gyógyvizű fürdő.

A közeli Népligetben található az a gyógyvizes kút, melyből a 63 celsius fokos, védett vízzáró rétegekből származó hévíz folyik, és amelyet a Népjóléti Minisztérium Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatósága 1997-ben nyilvánított gyógyvízzé.
Termálvizünk gyógyhatását a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat Kenézy Kórház Rendelőintézetének Reumatológiai Osztálya, a DOTE Társadalomorvostani Intézete és a Gróf Tisza István Kórház együttesen elvégzett vizsgálata igazolta. A vizsgálatok alapján az itt található nátriumos, hidrogénkarbonátos, metakovasavas gyógyvíz elsősorban degeneratív mozgásszervi betegségek esetén jótékony hatású.

Gyermekmedence

Kedves Vendégeink!

A gyermek medencében a gyermeket kísérő felnőttek csak térdig állva tartózkodhatnak. A medencében ülni, feküdni, guggolni, higiéniai okokból NEM lehet!

INFORMARE
ÎN PISCINA PENTRU COPII, ADULȚII POT STA DOAR ÎN PICIOARE. ESTE INTERZIS SĂ SE AȘEZE, SĂ SE ÎNTINDĂ SAU SĂ SE GHEUMAISCĂ ÎN PISCINĂ.

INFORMATION
IM KINDERPOOL KÖNNEN ERWACHSENE NUR STEHEN. ES IST VERBOTEN SICH IM POOL ZU SITZEN, LIEGEN ODER ZU KAUERN.

INFORMATION
ADULTS CAN ONLY STAND IN THE CHILDREN’S POOL. IT IS PROHIBITED TO SIT, LIE OR CROUCH IN THE POOL.

 

Megszakítás